Bejelentés


60 Brill Nyílászáró Center Minden ami nyílászáró


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Brill Nyílászáró Center

 

 

Üdvözöljük a nyílászárók világában!

 


„Mi nem csak eladunk, hanem ki is szolgálunk!"

 

 

Mottónkhoz hűen, igyekszünk minél szélesebb körű szolgáltatást nyújtani a fa- és műanyag nyílászárók, valamint a nyílászárókhoz szükséges kiegészítők terén. Mivel a nyílászárók termékpalettája egyre bővül és a fogyasztói igények is egyre magasabbak, ezért mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön megtalálja ízlésének és elképzelésének leginkább megfelelő árukínálatot, az ajtók és ablakok terén.

 

Természetesen folyamatosan szem előtt tartjuk azokat a meghatározó körülményeket, amelyek nyílászáró vásárlásakor leginkább befolyásolják a választást:


A olcsó ár által keltett örömet gyorsan feledteti a gyenge minőség!

 

- Sokaknak az elsődleges döntést befolyásoló legfontosabb tényező, az ár.

- A második fő szempont a fa-, illetve műanyag nyílászárók minősége.

- Harmadik - de talán az első helyen is szerepelhetne - a gyártási idő, valamint mennyi idő telik el a megrendeléstől a beépítésig.

- De figyelembe kell venni, hogy az olcsóbb árak hosszútávon kifizetődőek lesznek-e?, és pár éven belül megint rá kell szánni magunkat a cserére. Ez dupla pénz, idegeskedés. MEGÉRI?

 

A fent említett tényezők mellett akad sok más is, hiszen nem vagyunk egyformák. Mi igyekszünk árainkat a piaci árakhoz képest alacsonyan tartani amellett, hogy Önt a lehető leggyorsabban és legjobb minőségben kiszolgáljuk.

 

Bemutatótermünkben megtekintheti az általunk forgalmazott fa- és műanyag bejárati ajtók, beltéri ajtók, ablakok, erkélyajtók, tetőtéri ablakok, árnyékolástechnika, könyöklők széles palettáját. Egyes nyílászárókat 24 órán belül, egy helyen beszerezhet, és ráadásul nem kell külön szállító és/vagy beépítő után rohangálnia.

 

A forgalmazás mellett igény szerint felmérjük, házhoz szállítjuk, valamint beépítjük a nálunk vásárolt ajtót, ablakot vagy bármilyen más kiegészítőt, árnyékolástechnikai terméket. Beépítőink megbízható, tapasztalt szakemberek, akik készséggel állnak rendelkezésére, amennyiben szeretné új nyílászáróit velünk felméretni, beépíttetni.

 

Egyedi méretben is elkészítjük az Ön által megálmodott nyílászárókat. Fontos, hogy a szükséges ajtó, ablak vagy bármilyen kiegészítő termék cm-re pontosan illeszkedjen az adott nyílásba, hiszen így lehet a legkevesebb utómunkával megúszni ezt a fontos beruházást.

 

Hosszú évek óta működő üzletünkben, tapasztalt munkatársaink segítenek Önnek új, vagy régi házához, a megfelelő nyílászáró megtervezésében, kiválasztásában.

 

Amennyiben elnyertük tetszését, kérje díjmentes ajánlatunkat Kapcsolat oldalban található elérhetőségeinken.


 

A mindenkor érvényes árakról érdeklődjön üzletünkben.

 

Az áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFÁ-t!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!