Bejelentés


60 Brill Nyílászáró Center Minden ami nyílászáró


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

 

Fa nyílászáró

 

 


A fa, a folyamatosan használt erdőkből nyert, megújuló nyersanyag; az ember egyik legrégebbi építőanyaga. A fát a kitermelése után manapság már szinte teljesen felhasználják.

 

A többivel összehasonlítva, a fából készült ablakok gyártása során a legkisebb az energiafelhasználás (pl. a PVC-ből készülő műanyag ablakokhoz képest hatod akkora), csak jelentéktelen köznyezet-terhelés áll elő, és szakképzett munkaerő kerül alkalmazásra. A mai fa ablakok újrahasznosíthatóak. A régi, fából készült ablakok kiszerelése és alkatrészeinek (fa, üveg, fém) újrahasznosítása már megoldott probléma.

 

Csak a fa alapanyaggal érhető el egy teljes egészében pozitív ökológiai mérleg, hiszen főként a fapótló anyagok, mint a PVC, nem megújuló, fosszilis nyersanyagokból készülnek. Az alapanyag, a szerkezet és a minőség biztosítják a hosszú élettartamot. Egyetlen más alapanyag sem tudja hatásosabban szemléltetni a tartósságot, mint a fa. Jó pár példa van arra, hogy a több mint 100 éves fa ablakok mind a mai napig használatban vannak, annak ellenére, hogy a maihoz képest jóval alacsonyabb technikai színvonalon készültek.

 

A többi alapanyagnak még bizonyítania kell!

 

 

Fa nyílászáróink alapanyaga

 

 

Rétegragasztott Borovi fenyő: mely lehet hossztoldott vagy toldásmentes.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!